gott nytt år!


klänning från gina tricot
strumpbyxor från h&m
skärp från h&m

Hej allihopa! Snart ska vi till våra gäster, det ska bli kul. Saknar Emmelie jätte mycket:( Haha jag saknar henne så fort ja inte e m henne:$ Men vi ska ses imorgon om vi hinner och då ska vi skriva våra nyårslöften! Jag har jätte många hihi (a) Men iaf, sorgligt med nytt år men endå jävligt skönt ! Med nytt år ny start lixom! Nu kan man glömma allt skit som hände 2008 och börja om på nytt som en starkare männiksa! Så tänker iaf jag. Här ovanför ser ni min nyårs outfit. Inte så speciellt nyårsaktig haha, men jag hittade inget annat:) Nej nu måste jag packa ner sovsaker och sånt tills ikväll, vi ska ju sova hos dom.. Men iaf, vi hörs mer imorgon och jag önskar er, VÄRLDENS BÄSTA NYÅRSAFTON! det gör emmelie oxå(a) puss och kram & vi ses nästa år haha!

nyårsafton

Hej bloggen! jag sa ju att jag inte skulle blogga idag, för de va nyårs afton.. men skitsamma, jag har ändå så tråkigt just nu. imorse väckte mamma mig tjugo över 10! för vi skulle följa med våra kusiner till skärholmen... jätte kul, jag hittade en jätte fin jacka på newyorker, men den va ju tyvärr för dyr, kostade ju typ tusen.. :( jaja, skulle köpa skor, men hittade inga sånna heller, så jag & mamma skulle åka in på fredag istället och köpa. jag skrev fel igår, fett dum jag ba de e nytt år om 40 minuter, fast de va ju bara nyårsafton.. haha , men nu är det om några timmar faktiskt, hihi. kusinerna e kvar i skärholmen, jag och mamma åkte hem tidigare & mötte lollo&felix och hundarna . jag saknar ofelia (a) :) i kväll ska vi dra till sjöberget eller hamnen tror jag:) ska äta middag med mamma,lollo,kusinerna,faster och hans man, och mammas kompis camilla elinhs mamma faktiskt:) jaja, saknar elin också. men men, nu kom kusinerna hem, måste vara lite social nu. Gott nytt år alla! Jag och ofelia skriver våra nyårslöften imorgon om vi träffas då! annars kommer jag iaf inte klara mig utan henne, ! ha de bra ikväll, smäll inte för mycket raketer täänk på våra söta hundar som är livrädda haha :)
pussar e


lista vad jag har gjort under år 2008

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen  
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[ ] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[ ] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[x]du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet (pappa(a))
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

pusssar o!

haha ,

  
haha ja ni.. ser cp ut på bilden, haha den e sjukt gammal.. jag med brunt hår och  ja, lite överdrivet med smink & ja katt sträck.. lite pinsamt, med tanke på vart vi skulle gå .. haha ! men men, tur att jag ser annorlunda ut nu:) jag har faktiskt ny blonderat hår också, helt underbart, haha fan vad jag låter patetisk:) aja, shit om 40 minuter är det 2009 nästan, måste vara hålla mig vaken lite längre, :) imorgon ska jag , mamma, mina kusiner, min faster & mina kusiners pappa , min syster och vad många det blev nu, haha iaf åka in till skärholmen, jag måste köpa skor.. haha efter lilla olyckan med tråden och allt haha du vet Ofelia, men bloggar antagligen mer imorgon! Ha de bra så länge! pussar från e

(:

Hej alla , nu sitter jag här i mitt rum. Pratar med Emmelie i telefon, hon ska snart få gäster så hon va tvungen att gå hem tidigt :( men iaf, imorgon är det ju somsagt nyårsafton! Själv ska jag och familjen bort t mammas kompis och hennes barn och man. (aså jag är ju kompis med barnen) Det ska bli trevlig. Det känns lite sorgligt att det är sista tisdagen på hela 2008 ! Menmen, nu ska jag duscha ska tvätta med mitt silver schampo också! Då kommer mitt hår bli jätte blont:D Men nu ska jag käka glass, sen duscha. Kanske bloggar mer sen hihi, annars bloggar jag imorgon för vi ska inte vara hos dom först klockan 4-5 (a)

 

men ni får ha det så bra! många pussar/o

nyår imorn

Hej allihopa! Jag sitter hemma hos Ofelia nu, fast hon är inte här.. hon är i köket & äter tror jag:) men iallafall, idag vaknade vi upp hos mig, Jag e jätte trött,känns som vi inte sovit någonting inatt! fast vi somnade ändå ganska tidigt igår:), men i morse serverade mamma oss pannkakor vid typ 1 , när vi hade vaknat. Annars har vi typ inte gjort någonting idag, ganska långtråkig dag. Ikväll vid 9-10 tiden kommer ju våra kusiner över, som vi ska fira nyår med.. jippie! aja, hade ju planerat med Johanna, tror inte det blir så nu. Om jag inte träffar henne snabbt. jag ska snart gå hem och äta mat. suck, de e så kallt ute! Jaa.. Jag har inte så mycket mer att skriva nu, eftersom vi absolut inte gjort någonting idag, Vet inte om jag kommer kunna blogga imorgon, för att det är nyår. Men annars bloggar vi i övermorgon, eller något sånt. annars får ni ha en riktigt bra kväll & natt imorgon, jag hoppas jag får det också.. även fast jag vill vara med Johanna,men de blir väl roligt att vara lite med släktenockså, vågar ju nästan inte gå ut igen efter förra årets nyår! Som firades med Jennifer & Johanna, men aja.
pussar e

:)


videoblogg


Video 6

Puuusss:)

bilder från igår

         

lite bilder från igår kväll, snart kommer det en videobogg! pussar o&e

<3

    
lite halvgamla bilder på oss tillsammans! , tryck upp för att se större,
nu ska vi gå och slagga lite, det blir tidigt ikväl, klockan är halv 1. Men vi lägger in ett videoblogg imorgon,för det blev damp på dailymotion idag så detgick inte. Sov så gott, Pussar e&o!

DAMP

ååååååååååååååååååååååååååååååååååh fiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag lovar jag & Ofelia sitter hemma här hos mig, Vi hade det bra. tills min " bästavän " lisa carlsson & hennes hooooora sofia miffobarn kom till, jag lovar jag kmr misshandla henne till döds och jag skojar inte asså:)
aja nu har jag och ofelia vart ute och spungit några varv runt stockholm för att skrika lite på dom där fittorna, då va det en kille som sa åt oss att hålla käften en finsk, och då råkade jag säga att han nt kunde svenska då fick vi ju lite panik kändes ju som han skulle springa efter oss :$ aja, ni får ha en sån trevlig kväll, för det ska vi iaf ha. om det går att koppla av för ja e så jävla sur just nu, så det finns nt, verkligen inte :) aja .
pusspuss e 

jag har tråkigt


lillasyster & jag




puss ofelia


stan

Nu drar vi till stan, vi skulle egentlign lagt in en videoblogg men det cpa sig så vi gör det ikväll istället. Men alla som ska till stan kan smsa oss (a) ofelia: 0707304534 emmelie: 0762467377 . pussar till er :) / o&e <3

måste soova

Hej alla:) ligger i sängen med laptopen på magen. Måste egentligen sova, inattt sov jag ju bara några timmar.. Men jag orkar inte tvätta bort sminket och allt sånt skit. Imorgon blir det somsagt stan med Emmelie, måste handla lite mer t-shirtar och linne(; Vi kanska ska på bio också hah (a) lite senare idag va ja på middg hemma hos min faster, min sööta kusin harry & min fasters man. Det var trevligt, min farfar hans tjej och hennes barn va där & typ pappas faster och hennes man höhö. Jag och min lillsyster Ebba fick våra julklappar från dom. Jag fick en t-shirt, ett par björnborg, silver schampo som tydligen var det bästa enligt frisören (aa) och ett "presentkort" jag fick en dag med en fotograf, jag ska typ koll när hon fotar och så. Lite läskigt att vara där helt själv med fotografen men btw jag älskar ju att fota:) det bjöds på pepparkaks glass, julmust, godis, pasta sallad och kycking. mums! Nej numååste jag sova om jag ska orka gå upp imorgon, Emmelie ska komma hem till mig kl 10.00 imorgon, haha vi måste ju vara tidiga i stan! Men vi slänger in en videoblogg imorgon innan vi åker, nu ska jag sova. Godnatt på er alla och sov så gott!

 

pussar från o

.

Hejsan sötnosar! jag sitter här hemma och har det jätte tråkigt, och tänkte att jag kunde blogga lite. Jag e jätte arg just nu av olika anledningar, och jag saknar redan Ofelia. Jag har sett vad en viss person har skrivit till en annan om mig, och han va min kompis.Menmen.. Jag pallar inte bry mig längre! Jag ska typ till stan snatr kanske eller bara gå ut med några vänner i Aspudden. just nu sitter jag på en stol i mitt rum och typ tänker (: Imorgon ska ju jag och tvilling till stan med andra kompisar, passa på att åka in så mycket som möjligt nu när det är rea. Haha jag kom precis  och tänka på igår när jag och Ofelia satt på tunnelbanan på väg hem från Skanstull, Så följde dom där äcklena efter oss, först pedofil indien och den andra muppen, serri! Haha fyfan hans armar, Ibland undrar man ju om dom inte märker att dom kollar;s Haha nästa indie vi ser är pedofil, jag trodde fan han va kille! asså fyfan,hata indier.. (a) dom e fan alltid pedofiler känns de ju som.. Haha jaja, det e nog bara fördomar. Men nu ska jag äta lite , Men vi ses senare.
pussar e
  
dagens outfit, Linne från Gina,

Liljeholmen


DSCN9767

Haha blogg från idag, ursäkta dåligt ljud (a)

Söndag 28/12

Hej allihopa! Vi har precis kommit hem från Donken i Liljeholmen. För er som inte vet det bor vi i Aspudden.
Här kommer lite fakta om oss båda
;

PERSONLIGT
Namn: Emmelie Diana Alexandra Forsblom
Födelsedag: 26 Mars, 1995 
Smeknamn: Forsbloms
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Blondin
Längd: 155 cm,  
Högerhänt/vänsterhänt: Höger,  
Stjärntecken: Vädur
Skostorlek: 36/37
Är dina föräldrar skilda: Haha ja 
Dålig vana: Kan inte spara pengar

FAVORIT
Färg: Rosa, Grå
Sport: Tennis , fast suger på det (a)
Godis: Sura
Affär: Gina Tricot 
Helgdag: Lever för Fredagen 
Årstid: Sommar

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: Ja fast kom hem igen 
Sovit utomhus: Ja, om tält räknas..
Spytt i skolan: Haha nej usch
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha videobloggarna 
Varit på scen: Bara typ med klassen
Retats: Nej?

DU
Svär: För mycket
Sjunger bra: haha nej 
Duschar dagligen: typ en gång om dagen
Vill gifta dig: Ja de klart 
Kommer överens med dina föräldrar: nej
Äger en ipod: Nej
Sover med gosedjur: Ibland 

THIS OR THAT
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: McDnalds
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: kött såklart
Tv/film: Film
Adidas/Nike: Adidas,
Kakor/paj:  Kakoor

KAN DU
Gå ner i splitt: Haha nej 
Skriva med båda händerna: Kan men blir fult 
Vissla: Haha kan inte :$
Blåsa en bubbla: Ja?
Ha dina ögon i kors: hah ja  
Nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: nuddar ofelia nuu
Du pratade i telefon med: Mamma
Du kramade: Ofelia 
Du skällde på: Matilda, tss 
Du sportade med: MInns inte haha

SENAST DU
Skrattade: Nu med Ofelia 
Grät: Kärlek
Filmen du såg: Titanic

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: En affär
 Lyssnar du på musik nu: nej
Vad har du på dig: tights och en kofta från gina 
Vad är det på din musmatta: delfiner(a) 

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 6
Dricker du mjölk: Ibland 
Person du hatar mest: F & V
Vad borde man uppfinna: smink som aldrig går bort
Är du ett hälsofreak: Nej HAHA
Värsta vädret: Snö & Regn


PERSONLIGT
Namn: Ofelia Lena Margit Thor 
Födelsedag: 24 augusti 1995
Smeknamn: kallades offe förut höhö
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Blondin
Längd: 158 cm,
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Junfru
Skostorlek: 37-38
Är dina föräldrar skilda: Nej:)
Dålig vana: Biter på naglarna

FAVORIT
Färg: Grå, vit & svart
Sport: Kung fu (a)
Godis: Surisar
Affär: Gina Tricot
Helgdag: Lever för Fredagen
Årstid: Sommar är bäst

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån: Har jag säkert
Sovit utomhus: Ja, i tält (a)
Spytt i skolan: Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha har vell alla ?
Varit på scen: Tror de
Retats: Alla har vell ?

DU
Svär: Ja
Sjunger bra: Fy fan
Duschar dagligen: typ en gång om dagen
Vill gifta dig: Ja :)
Kommer överens med dina föräldrar: ibland
Äger en ipod: Nej, mp3 (A)
Sover med gosedjur: Hahah jaa

THIS OR THAT
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: McDnalds alltid
Choklad/vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: äälskar kött
Tv/film: Film
Adidas/Nike: Adidas,
Kakor/paj: Kakor

KAN DU
Gå ner i splitt: Nej inte helt
Skriva med båda händerna: Kan, men det blir fult m vänster
Vissla: Nej :$
Blåsa en bubbla: Ja?
Ha dina ögon i kors: hihi ja
Nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Emmelie nu:)
Du pratade i telefon med: Pappa
Du kramade: Emmelie
Du skällde på: Ingen aning
Du sportade med: Angelika (;

SENAST DU
Skrattade: För nån stund sen
Grät: Ja kommer inte ihåg
Filmen du såg: Nått som gick på TV på julen :$

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: Ett dagis och massa hus
Lyssnar du på musik nu: nej
Vad har du på dig: tights, lång tröja och kofta
Vad är det på din musmatta: grön bakgrund med vita prickar

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: två sover ja m
Dricker du mjölk: Ibland
Person du hatar mest: L
Vad borde man uppfinna: Tuggummi som aldrig tappar smaken
Är du ett hälsofreak: HAHA NEJ
Värsta vädret: Slask & Regn

Ja det va lite om oss:) Vi lägger in en video från idag snart. Puss

första inlägget

välkommen till vår nya blogg :) vi heter emmelie & ofelia<3

RSS 2.0